Valla Game 11 september

Nu arrangerar Wermlands Valla Game, en spelkväll som du kan se som förfest till Valla Rave (om du ska gå på det evenemanget). Naturligtvis är du välkommen oavsett dina planer för resten av kvällen!

Vi erbjuder ett gäng sällskapsspel (brädspel) med dryck och tilltugg, samt trevligt sällskap förstås! Vi kommer att sälja öl och läsk och servera snacks och toast. Du kan ha med dig egen dryck och mat om du vill, och även egna spel.

När? Fredag 11 september kl. 17-20. Det är drop-in efter kl. 17, men vid 20-tiden avbryter vi för de som vill gå vidare, eller så är vi kvar en stund till för de som vill det.

Var? Vallavägen 4 (Irrblosset), entréplanet, ingången inifrån gården. (Karta finns här)

Vem? Alla studenter vid Linköpings Universitet, oavsett kön eller härkomst. Du behöver ej heller vara medlem.

Hur? Kom som du är efter kl. 17, ingen föranmälan krävs. Om du så vill, ta med egen mat, dryck eller spel. VÄLKOMMEN!
spelpjäser