Traktorsupén – 3 oktober

(English version follows below)

vodkabulleNu tänkte vi på Wermlands bli lite ”wild & crazy”, så därför arrangerar vi Traktorsupén, eller Vodkan möter Kanelbullen, en annorlunda temamiddag lördag 3 oktober!

På söndag 4 oktober är det Internationella vodkadagen och Kanelbullens dag. Det firar vi alltså kvällen innan där vi bl.a. erbjuder kall Vodka, varm Huvudrätt och smarrig Kanelbulle. Naturligtvis finns det andra måltidsdrycker, inkl. ett alkoholfritt alternativ.
Vi håller på mellan 17.30 och 19.30 så att de som vill kan dra vidare på kvällen.

När? Lördag 3 oktober kl. 17.30-19.30

Var? Student-Ryd

Vem? Alla studenter vid Linköpings Universitet, oavsett kön eller härkomst. Du behöver ej heller vara medlem.

Kostnad? 60 kr för de som vill ha vodka, 50 kr för alkoholfritt alternativ. Alkoholhaltig måltidsdryck tillkommer.

Hur? Anmälan är nu stängd. Alla anmälda gäster får epost med mer information om tid och plats.

Det finns också ett Facebook-event för Traktorsupén. Tacka JA där om du vill hålla dig uppdaterad! (men det gäller inte som anmälan)

traktorsupe3

Tractor Supper – October 3rd

We’re going a little ”wild & crazy”, so here comes the Tractor Supper, or Vodka meets the Cinnamon bun, a different kind of theme dinner on Saturday October 3rd!

Sunday October 4th is the International Vodka day and the Swedish Cinnamon Bun day. We celebrate this an evening in advance, where we offer cold Vodka, a warm Main course, and yummy Cinnemon bun. Of course there are other beverages, including non-alcoholic drinks.
The dinner lasts between 17.30 and 19.30, so that those who wish can go out and party later.

When? Saturday October 3 at 17.30-19.30

Where? Student Ryd

Who? All students at Linköping University, regardless of origin. You don’t have to be a member either.

Cost? 60 SEK for those who wants vodka, 50 SEK for non-alcoholic alternative. Other alcoholic beverages are extra.

How? Registration is now closed. All registered guests will receive an email with more details.

There is also a Facebook event for the Tractor supper. Accept the invitation to receive updates! (but this does not constitute a valid registration)