Frukt & Spel – 17 november

(Scroll down for English version)

fruktochspel

En FRUKT-ansvärt kul spelkväll, Go Bananas med Wermlands Nation!

Vi fortsätter våra spelkvällar på tisdagar i november, den här gången med temat Frukt. Välkommen att umgås och spela spel med oss på tisdag 17 november!

Plats: Vallavägen 4, bottenvåningen, vid ingången på innergården, i studentbostadsområdet Irrblosset (karta finns här).
Tid: Vi börjar kl. 19 och det går bra att droppa in när det passar dig. Vi avslutar senast vid 22-tiden.

Vi kommer att ha olika slags sällskapsspel, kortspel, brädspel m.m. samt erbjuda dryck med fruktiga tilltugg. Alkoholfri dryck bjuder vi på, men vi har också starkare drycker till försäljning. Det går bra att ta med egna spel som man tycker är roliga.

Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp!
Senaste nytt postas i Facebook-eventet för spelkvällen.

Bland annat kommer följande spel att finnas:

P.S. Nästa tisdag 24/11 är temat Älg & Spel, en uppvärmning inför vår årsfest Älgjakten sista helgen i november.

Klicka här för mer om våra evenemang i november 2015

spelbild
English version:

Fruit & Games – November 17

A FRUIT-ful game night, join us and Go Bananas with Wermlands Nation!

We continue our Game Nights on Tuesdays in November, this time with Fruit as the theme. Welcome to socialize and play board games with us onTuesday November 17!

Place: Vallavägen 4, ground floor, by the entrance from the yard, in the student area ”Irrblosset” (here’s a map).
Time: We start at 19 and you can come whenever it suits you. We will end by 22 at the latest.

We will have different kinds of board games, card games, etc. and we will offer drinks with fruity snacks. Non-alcoholic drinks will be free, but we also have stronger drinks for sale.
You may also bring your own games if you wish.

No registration is required, you simply have to show up!

P.S. The theme next Tuesday Nov. 24 will be Moose & Games, a warm-up for our annual party ”Älgjakten” the last weekend of November.

Click here for more info on our events during November 2015