Julstämning – 17 december

(Scroll down for English version)
julstämning2

Välkommen att delta i Wermlands Nations terminsavslutning – Julstämning!

Du som är eller blir medlem i nationen får nu en gratis julklapp i form av en härlig jultallrik med julmust, stärkande julnubbe samt glögg och pepparkakor. Efter avslutad måltid har vi ett kortare extra Landskap (årsmöte), och sedan avrundas kvällen med bastu för de som vill. Du är välkommen att ta med egen bastu-öl.

Vi startar kl. 18:30, torsdagen den 17 december
(Platsen är Vallavägen 4, karta finns här)

Om du vill vara med, skicka epost till medlemsansvarig
senast tisdag 15/12 och ange om du har några allergier.

NOTERA alltså att evenemanget är gratis för våra medlemmar. Du kan betala medlemsavgift kontant på plats (20 kr för studenter, 100 kr för icke-studenter). Du måste också vara medlem för att kunna vara med på Landskapet.
(Du kan också anmäla dig som medlem i förväg här på hemsidan)

P.S. Om du är medlem eller har varit aktiv under 2015 kommer du att få epost med en kallelse till det Extra Landskapet. Lite mer info finns här.

Varmt Välkommen!

julband_snö
English version:

Christmas Spirit – December 17th

Welcome to join Wermlands Nation’s last event for the semester – Christmas Spirit!

If you are or become a member in the nation you’ll receive a free Christmas gift in the form of a nice Christmas plate with Swedish Christmas must, refreshing schnaps and Swedish ”glögg” with gingerbread cake. Following the meal is a shorter extra-ordinary Landskap (annual meeting), and the evening is rounded off with a sauna for those who wish. You’re welcome to bring your own sauna beer.

We start at 18:30, Thursday December 17
(The location is Vallavägen 4, here’s a map)

If you want to join, send us an email by Tuesday Dec. 15th and let us know if you have any allergies.

PLEASE NOTE that this event is free of charge for our members. You may pay the membership fee in cash at arrival (SEK 20 for students, SEK 100 for non-students). You also need to be a member to be able to attend the Landskap meeting (which is held in Swedish).
(You may also apply for membership in advance here on the home page)

Welcome!