Födelsedagstårta 28 februari

(Scroll down for English version)

W31aVåren 1985 satt 4 värmlänningar i den allra första styrelsen, efter att nationen bildats den 28 februari. Och så, på nationens födelsedagsfirande den 28/2 i år, träffades 3 av dem igen, 31 år senare: Åsa Molander, Lars Häger, och Thomas Michanek.
Vi tillåter oss lite nostalgitrippar i det nuvarande läget! (Vad menas med det?)

tårta31
Wermlands Nation fyller 31 år nu på söndag 28 februari, och vi vill därför fira nationens födelsedag!

Det tänkte vi göra genom att bjuda på gratis fika med tårta. Tårtkalaset äger rum på Ättestupan (Västgöta Nations lokal, högst upp på Rydsvägen 252 i student-Ryd), här finns en karta.
Vi startar kl. 18, och det går bra att komma lite senare (då med viss risk att tårtan är slut…)

Kom och ät tårta med oss och ha trevligt! Om du tänker komma och inte har sagt till oss via epost eller Facebook, gör det nu är du snäll, eftersom vi redan förberett tårtorna och behöver veta om det kommer ännu fler än vi tror.

Om du är nyfiken på att få veta mer om nationen så är detta ett ypperligt tillfälle att göra det! Vi kommer att berätta lite mer om läget, och kanske prata om hur vi går vidare i framtiden.

OBS: Födelsedagsfikat är den enda planerade aktiviteten under vårterminen, så passa på att komma! (Här kan du läsa mer om bakgrunden till detta)

Om du inte kan komma, följ oss gärna på Facebook där det är lättare att få kontakt med oss. Vi har både en vanlig Facebook-sida som du gärna får Gilla, och en Facebook-grupp där man kan prata med oss och andra wermlänningar.

Hjärtligt välkomna önskar vi alla medlemmar och övriga intresserade studenter!

English version

Wermlands Nation celebrates 31 years this Sunday February 28, so we invite you to a free ”fika” with birthday cake.

The celebration will be at ”Ättestupan” (the premises of Västgöta Nations, on the top floor at Rydsvägen 252 in Student Ryd), and we start at 18. Here’s a map to Ättestupan.

Come and share the birthday cake with us and have a nice time! Please consider sending an email if you plan to attend; this makes it easier for us to get an idea of how much cake we need. This is especially useful if you have an allergy or similar. Please do this at Friday lunch time at the latest.

If you’re curious to know more about the nation, this is a great opportunity to do so! We will explain a bit about the situation in the nation, and perhaps talk about how to move forward.
PLEASE NOTE: The birthday ”fika” is the only planned event during the spring semester, so take the chance and meet us! (Here is more background info about this)

All members and other interested students are most welcome to attend!