Aktivitet

Skogens Konung 26 november

  • Webmaster

skogenskonung3Nu äntligen är det dags för höstterminens första evenemang! Det blir en middag som vi valt att kalla Skogens Konung. Vår traditionella 3-dagars årsfest ”Älgjakten” blir inte av denna höst, så middagen hålls till minne av Älgjakten. Klicka här för att anmäla intresse av middagen! (senast onsdag 23/11)

Datum Lördag 26 november, ca kl. 18:30, med fördrink ca kl. 17:30.
Plats Vi kommer att vara i den mysiga källaren på Horse & Hound på Storgatan, förutsatt att tillräckligt många anmäler sig. Vi kommer då att sitta helt avskilt från övriga gäster så att vi kan sjunga sånger och göra det så likt en vanlig Wermlands-sittning som möjligt. [Anmäl intresse här] (senast onsdag 23/11)
hh1 hh3
Meny Vi kommer att förbeställa maten efter restaurangens meny några dagar i förväg, och därför kommer varje gäst kunna anpassa maten efter eget tycke och plånbok (en, två eller tre rätter)
Dryck Varje gäst inhandlar dryck i baren efter eget tycke och plånbok. De som vill kan inhandla snaps till förrätten.
Priser Fördrinken är gratis för alla medlemmar, och kostar 20 kr för övriga gäster. För mat och dryck är det vanliga restaurangpriser, vilket innebär ungefär följande:
— Förrätter: 70-140 kr (länk till meny)
— Huvudrätter: 150-250 kr (länk till meny)
— Efterrätter: 30-160 kr (över 50 kr ingår kaffe, länk till meny)
— Öl: 65-80 kr
— Vin: ca 70 kr/glas och uppåt
— Snaps: ca 20 kr/cl

Du väljer alltså själv hur dyr kvällen blir. Du kan välja att bara äta en huvudrätt med alkoholfritt (från 200 kr), eller 3-rätters med alkohol, och allt däremellan.

Vi vill så fort som möjligt veta intresset för middagen! Beroende på intresset så kan vi eventuellt behöva ändra datum eller plats. Använd vårt anmälningsformulär för att ange ditt intresse och alternativa datum. Gör detta senast onsdag 23/11.

vinterstadiljusEn sak till: lördag 26 november är dagen innan 1:a advent, och kl. 16:30 invigs den nya julbelysningen i Linköping, kallad ”Vinterstad i ljus”. Alla som vill kan vara med på detta, då det bl.a. blir allsång till sången ”Stad i ljus” med massor av LiU-studenter på Stora Torget. Det satsar vi på innan fördrinken!

P.S. Om du undrar vad årsfesten ”Älgjakten” är för något, se denna sida.

Comments are closed.