Allsång ”Stad i ljus” 26/11

stadiljus4

Lördag 26 november blir det allsång med ”Stad i ljus” på Stora Torget i Linköping. Kom och visa att sången ligger alla LiU-studenter varmt om hjärtat! Vi i Wermlands Nation har varit med och tagit initiativet till denna allsång :-)

Allsången sker under invigningen av den nya julbelysningen ”Vinterstad i ljus” som äger rum mellan 16:30 och 17 på Stora Torget. Då blir det underhållning bl.a. av Sabina Ddumba, och ”Stad i ljus” sjungs i slutet av invigningen, ca kl. 16:50. Det blir förmodligen massor med LiU-studenter på plats som kan denna sång utantill!

Det är kommunens turistbolag Visit Linköping som bjuder in alla LiU-studenter att vara med i allsången, på initiativ av Wermlands Nation, LiHtösen, LinTek, Consensus och StuFF.

För de som vill kommer vi i nationen att samlas en stund innan för att gemensamt gå till invigningen. Vill du träffa folk i nationen, möt upp kl. 16:15 (senast) vid Läkarhuset på Apotekaregatan 13 E, i hörnet av domkyrkoparken, 100 m ovanför Stora torget (karta finns här).
Även efter invigningen (senast 17:15) samlas vi vid samma plats, för de som vill träffa oss i nationen.

Det finns möjlighet att köpa våra nationsprylar (tygmärken m.m.) om du möter upp före eller efter invigningen, enligt ovan.

Efter invigningen har vi fördrink till vår middag Skogens Konung. Både fördrink och middag äger rum i centrum nära Stora Torget.