Tårtkalas 28 februari

(Scroll down for English version)
anmälan
tårta32
Wermlands Nation fyller 32 år på tisdag 28 februari, och därför firar vi nationens födelsedag!

Det gör vi genom att bjuda på tårtkalas, som är gratis för våra medlemmar och kostar 20 kr för övriga. Det kommer att finnas både smörgåstårta och bakade tårtor!

Kalaset äger rum på Ättestupan (Västgöta Nations lokal, högst upp på Rydsvägen 252 i student-Ryd), här finns en karta. Vi startar kl. 19, och det går bra att komma lite senare (då med viss risk att tårtan kan ta slut…)

Om du är nyfiken på att träffa andra wermlänningar så är detta ett ypperligt tillfälle! Vi kommer också att berätta lite om kommande evenemang under vårterminen, samt ha våra nationsprylar till försäljning.

Vi ser gärna att du anmäler dig om du tänkt komma (anmäl dig via epost här), så att vi vet ungefär hur mycket tårta som går åt. Det går bra att dyka oanmäld också, men då får du chansa på att tårtan räcker till dig…
För de som betalar medlemsavgiften på plats (50 kr) så ingår tårtkalaset i avgiften!

Om du inte kan komma, följ oss gärna på Facebook där det är lättare att få kontakt med oss. Vi har både en vanlig Facebook-sida som du gärna får Gilla, och en Facebook-grupp där man kan prata med oss och andra wermlänningar.

Hjärtligt välkomna önskar vi alla medlemmar och övriga intresserade studenter!

English version

Wermlands Nation celebrates 32 years on Tuesday February 28, so we invite you to a birthday cake party. This a free for our members, and cost 20 SEK for other guests.

The celebration will be at ”Ättestupan” (the premises of Västgöta Nation, on the top floor at Rydsvägen 252 in Student Ryd), and we start at 19. Here’s a map to Ättestupan.

Please send us an email if you plan to attend (preferrably by Monday lunch). This makes it easier for us to get an idea of how much cake we need. This is especially useful if you have an allergy or similar.

If you’re curious to meet the crew running the nation, this is a great opportunity! We will also tell you about upcoming events this spring semester.

All members and other interested students are most welcome to attend!