Landskap 22 maj

Måndag 22 maj är det Landskap med Wermlands Nation – sista aktiviteten för terminen, och därmed sista chansen att träffa oss i nationen. Ta den chansen!

”Landskap” är det traditionella namnet för årsmöte inom nationsvärlden. Alla som är medlemmar har fått en kallelse till Landskapet via epost. För att kunna närvara och rösta på Landskapet måste du vara medlem i nationen, vilket du senast kan bli på plats innan vi börjar.

askungen_mackaLandskapet äger rum måndag 22 maj kl. 19 på Ättestupan (längst upp i trapphuset på Rydsvägen 252). Askungen lär ha sagt:
”Nåja. Vad är väl ett Landskap på Ättestupan? Det kan ju va fruktansvärt långtråkigt och dötrist och… alldeles, alldeles underbart!”

Nja, vi kan inte utlova en underbar tillställning med tappade skor och romantiska möten. Men vi bjuder på matig förtäring med dryck (gratis), och passande kvällsdrycker finns att tillgå efter Landskapet för en mindre summa. Under matpausen finns det möjlighet för att alla att ställa frågor om nationen och säga vad man tycker!

Så här är läget i nationen:

• Vi i nuvarande styrelse avgår till sommaren. Vi är 4 st. alumner som gjort vårt bästa för att anordna studentevenemang under vårterminen.
  • För att fortsätta med evenemang under nästa läsår måste vi få in aktiva studenter i styrelsen. Ni kommer att få hjälp och info om hur nationen drivits hittills, men ni har också stora möjligheter att skapa något nytt!
  • Hittar vi inga nya studenter så måste vi antingen försöka fortsätta som en slags ”alumniförening”, eller ta ett första beslut om upplösning av nationen :-(
  • Vi är en unik studentförening med lång historia och massor av kontakter i det nordiska studentlivet. Visst vore det väl synd om vi skulle försvinna?

Alla detaljer om Landskapet har redan skickats ut till alla medlemmar, men i korta drag ser kvällen ut så här:

• Kl. 19:00: Samling och kort presentation av alla närvarande
  • Första halvan av Landskapet (mötesformalia, föregående verksamhetsår och motioner)
  • Paus för förtäring och frågestund
  • Andra halvan av Landskapet (allt som rör nästa läsår: styrelse, medlemsavgifter m.m.)
  • Efter mötet: Försäljning av kvällsdrycker och samkväm

Hjärtligt välkommen!