Kom på Västgötas aktiviteter!

VG-logoAlla ”wermländska” LiU-studenter är välkomna på Västgöta Nations aktiviteter under läsåret 2017/18. Se nedan för mer info om dessa.

Förutom våra egna evenemang kan du komma på Västgötas aktiviteter för att även träffa oss i Wermlands, och för att upptäcka vad en nation är för något!

Varje tisdag Spelkvällar på Ättestupan
Varje tisdag kl. 19 är det spelkväll på Ättestupan (Rydsvägen 252). Jämna veckor är det brädspel, udda veckor är det rollspel. Alla spelkampanjer är enkvällars, så det går bra att dyka upp bara någon gång ibland, och de är även nybörjarvänliga. Rollspelen börjar oftast direkt efter kl. 19, så kom i tid! På brädspelskvällarna är det lättare att dyka upp senare på kvällen.
Varje torsdag Torsdagkvällar på Ättestupan
Varje torsdag från kl. 19 är det öppet på Ättestupan (Rydsvägen 252). Träffa nationsfolk, lyssna på musik, dra rövarhistorier, varva ner, umgås! Vi från Wermlands finns ofta på plats så du kan träffa oss, ställa frågor, bli medlem, köpa tygmärken m.m.

Ättestupan är alltså Västgöta Nations lokal, längst upp i trapphuset på Rydsvägen 252 i student-Ryd (här finns en karta). Kontant betalning gäller för alla inköp. Ring på 0761-400 897 om det är låst i porten, eller om du vill nå folket under öppettiderna.