Kom på Västgötas aktiviteter!

VG-logoAlla ”wermländska” LiU-studenter är välkomna på Västgöta Nations aktiviteter i början av hösten 2017. Se nedan för mer info om dessa.

Wermlands Nation anordnar tyvärr inga egna evenemang denna höst, eftersom vi just nu inte har någon styrelse med aktiva studenter (mer info finns här). Men kom på Västgötas aktiviteter för att även träffa oss i Wermlands, och för att upptäcka vad en nation är för något!

Lördag 9 september Grillkvällen Öfsadröpet
”Öfsadröpet” äger rum kl. 18:30 vid M-grillen nedanför C-huset, intill Märkesbacken på Campus Valla. För 30 kr får man grillkorv och hemlagat potatismos. Läsk finns att köpa på plats, annan dryck får man ta med själv.
Wermlands bidrar med ett partytält som kommer att finnas på plats om det blir dåligt väder.
Varje tisdag Spelkvällar på Ättestupan
Varje tisdag kl. 19 är det spelkväll på Ättestupan (Rydsvägen 252). Jämna veckor är det brädspel, udda veckor är det rollspel. Alla spelkampanjer är enkvällars, så det går bra att dyka upp bara någon gång ibland, och de är även nybörjarvänliga.
Varje torsdag Torsdagkvällar på Ättestupan
Varje torsdag från kl. 19 är det öppet på Ättestupan (Rydsvägen 252). Träffa nationsfolk, lyssna på musik, dra rövarhistorier, varva ner, umgås! Vi från Wermlands finns också på plats så du kan träffa oss, ställa frågor, bli medlem, köpa tygmärken m.m.
OBS: Torsdagkvällarna är inte öppna för Nollan, du måste först ha avslutat din nolle-p för att vara med.
Fredag 6 oktober Recentiorsgasque på HG
”Recentiorsgasque” är en välkomstfest (finsittning) för nya studenter och nationsmedlemmar. Mer info kommer senare i september.

Ättestupan är alltså Västgöta Nations lokal, längst upp i trapphuset på Rydsvägen 252 i student-Ryd (här finns en karta). Kontant betalning gäller för alla inköp. Ring på 0761-400 897 om det är låst i porten, eller om du vill nå folket under öppettiderna.