Info till nya studenter

Strax innan uppropet ska du som ny student från Värmland/Dalsland ha fått epost med en PDF om nationen. Säg till om du inte fått det mailet! (PDF-filen finns också att läsa här)
Även du som kommer från ”gränsområden” till Värmland har fått epost.

KOM PÅ VÄSTGÖTAS AKTIVITETER

Wermlands Nation har tyvärr inte några egna evenemang i början av hösten, men vi är istället välkomna på Västgöta Nations aktiviteter i Linköping. Då kan du också träffa oss i Wermlands:

• LÖRDAG 9 SEPTEMBER: Öfsadröpet, en grillkväll vid M-grillen vid märkesbacken på Campus Valla. Köp biljett 30 kr senast torsdag 7/9!
  • ALLA TISDAGAR: Spelkvällar på Ättestupan, Västgöta Nations lokal på Rydsvägen 252, 3 tr. i Linköping
  • ALLA TORSDAGAR: Ättestupan är öppen från kl. 19 för alla (dock inte om du fortfarande är Nollan)
  • FREDAG 6 OKTOBER: Recentiorsgasque, dvs. välkomstfest för allt nytt nationsfolk

Mer info om Öfsadröpet och Västgötas aktiviteter finns här.
(Notera att nationerna tyvärr inte har några aktiviteter i Norrköping)

VAD HÄNDER MED WERMLANDS?

Tyvärr saknar vi just nu en styrelse med aktiva studenter, så vi har svårt att arrangera egna fester el.dyl. Vi kommer att ha en infokväll om några veckor där alla som är nyfikna får veta mer om nationen. Skulle just du ha intresse eller erfarenhet av föreningsengagemang får du gärna höra av dig så fort som möjligt.
Mer info om engagemang finns här.

Notera att alla engagerade får förtur till platserna på våra resor till vännationerna i Norden. Den första är 23 september till Oslo! (mer info här)

BLI MEDLEM

Du får gärna bli medlem i Wermlands, det kostar bara 20 kr/år för studenter. Du behöver inte vara medlem för att komma på aktiviteterna, men som medlem har du bl.a. chansen att få följa med på vännationsresor, och du kan vara med och påverka vad som händer med nationen framöver. Bli medlem här

Vi finns även på Facebook för senaste nytt