Aktivitet

Nationskväll måndag 2 oktober

  • Webmaster

Wermlandslogo_qaMåndag 2 oktober arrangerar vi en Nationskväll för alla som är nyfikna på Wermlands Nation. Vi bjuder på gratis fika och smörgåsar, så kom gärna till Ättestupan och träffa oss i nationen.

Vill du veta mer om Wermlands Nation och vad som händer framöver? Vi berättar och svarar på dina frågor. Visste du att vi är del av en nordisk gemenskap av studentföreningar? Vi kommer också ta upp hur man kan bli aktiv i nationen och vad det innebär.

  • Tid: Måndag 2 oktober kl. 19:30
  • Plats: Ättestupan (Rydsvägen 252, 3 tr) ring 0761-400 897 om porten är låst
  • Tilltugg: Vi bjuder på gratis fika och smörgåsar med dryck
  • Ingen anmälan behövs

  Vi har nu några nya studenter som är intresserade av att bilda en ny styrelse. Men det finns plats för fler personer som vill hjälpa till lite i nationen. Alla som blir aktiva formar själva nationen efter sina egna idéer!

Välkommen!

Comments are closed.