Fest i Köpenhamn 25 november

studenterforeningen_logoEn av våra vännationer, Studenterforeningen i Köpenhamn, har bjudit in oss till Årsfest helgen 24-26 november. Här kan du läsa mer om vad som gäller om du vill resa dit.

Varje höst har Studenterforeningen sin traditionella Årsfest dit alla vännationer är inbjudna.
Programmet i korthet:
Fredag 24 november: Chans att träffa kollegorna från vännationerna på Studenterhuset kl. 18:20, då det blir ett kulturellt föredrag.
Lördag 25 november: Frukost kl. 10, följt av danskurs fram till kl. 15, och Årsfesten som börjar kl. 18:20.
Söndag 26 november: hemresa.

Huvudevenemanget är alltså Årsfesten på lördagkvällen – det är frivilligt att komma tidigare. Årsfesten är en 3-rätters middag med dryck (vin , kaffe, punsch) på Munkkällaren vid Köpenhamns universitet. Efter middagen dansas dansen Les Lanciers, varför danskursen tidigare på dagen rekommenderas.
Information på danska finns på Studenterforeningens hemsida, och foton från Årsfesten 2016 finns på deras Facebook-sida.

Vi har en gratisplats, dvs. själva Årsfesten är gratis. Om fler vill vara med, får de betala 350 DKK (studenter) eller 450 DKK (alumner). Dessutom erbjuder Wermlands Nation ett resebidrag på 500 kr/person för max 2 personer.

Sista anmälningsdag måndag 6 november
OBS: Du ska tidigare ha varit engagerad i nationen, eller vara beredd att engagera dig under hösten 2017, för att få möjlighet att åka på denna resa.

Är du intresserad av att resa, skicka epost till vår 1Q Thomas.

Mer information om våra resor till vännationerna.