Ärtor och Punsch

• styrelsen

Klicka här för att se hela vårt jubileumsfirande.

Ärtor och Punsch – vi tjuvstartar JUNGELEUM

Wermlands Nation bjuder in till en helfestlig middag med ärtsoppa och den gudomliga nektaren punsch. Sedan urminnes tider har civilisationer letat efter en så sällan skådad fulländad dryck både till konsistens, färg och smak. Kanske var det i de trolska värmländska skogarna som receptet på punsch, i slutet på 1700-talet tillkom. Kanske var det de värmländska djupa dalarna och de klara forsarna som inspirerade svensken att njuta punschen tillsammans med ärtsoppan. En raffinerad kombination. Eller så var det inte så. I vilket fall vill du inte missa det här!

Måltid och Dryck intages bäst i sällskap med ”wermlänningar”. Nu har du chansen att för 30 kr uppfyllas av värmländskt sinnestillstånd för en kväll.

När?

Lördagen den 7:e februari, kl. 18.15.

Var?

I den urbana djungeln RYD på Björnkärrsgatan 13.

Vem?

Alla studenter vid Linköpings Universitet, oavsett kön eller härkomst. Du behöver ej heller vara medlem.

Hur?

Anmäl dig senast torsdag den 5:e februari. Kom sedan (på rätt datum, tid och plats) och förtär till en kostnad av 30 kr.

Anmälan är stängd, välkommen på nästa evenemang istället!

Jungeleum_logo