Jubileumslounge

• styrelsen

(English version below)

Klicka här för att se hela vårt jubileumsfirande.

Jubileumslounge – en del av JUNGELEUM

Wermlands Nation grundades i värmen på HG en kylig kväll den 28 februari 1985. Nu bjuder vi in alla som är sugna på att slänga på sig en festlig klädsel och mingla loss på Jubileumslounge! På denna lounge påbörjar vi resan till 30-årsjubiléet.

Det kommer serveras musik, kärlek, vin och tilltugg samt kaffe och jubileumstårta! Vi visar även upp alster av konstnären Sowmya Nagaraj. Du hittar en länk till hennes sida längre ned*. Allt detta kommer att presenteras i djungelmiljö. Det här vill du inte missa!

När? Lördagen den 28:e februari, kl. 19.15.

Var? Trumslagaregatan 22 A, T1-området, strax utanför djungeln Valla Forest.

Vem? Alla studenter vid Linköpings Universitet, oavsett kön eller härkomst. Du behöver ej heller vara medlem.

Hur? För att veta hur mycket förtäring vi ska köpa in vill vi att du anmäler dig senast torsdag den 26:e februari. Anmäl dig, klä dig sedan vackert och kom vettja! Evenemanget kommer att kosta 50 kr, och i det ingår all dryck och förtäring!

Anmälan är stängd, välkommen på nästa evenemang istället! Foton från loungen finns att beskåda i detta Facebook-album.

Klädsel Herrar kommer i blazer, kostym eller smoking, damer i kjol, klänning eller dress.

Jubilee Lounge – short information in English

Wermlands Nation was founded on February 28, 1985. We invite you to a stylish evening to celebrate the 30th birthday. There will be music, love, wine, light food, an art exhibition and coffee & birthday cake! All of this presented in a jungle environment!

When? Saturday, February 28, at 19.15.

Where? Trumslagaregatan 22 A, the T1 residential area, close to the jungle Valla Forest.

Who? All students at Linköping University, no membership required.

How? Please register by Thursday, February 26. The cost of the event is only 50 SEK, all drinks and food included!

Registration is closed, welcome to the next event! Photos from the lounge can be found in this Facebook album.

Dress code: Gentlemen: blazer, dark suit or tuxedo. Ladies: skirt, gown or dress.

Jungeleum_logo