Djungelyoga

• styrelsen

(English version below)

Klicka här för att se hela vårt jubileumsfirande.

Djungelyoga – en del av JUNGELEUM

Varva ner och ladda ny energi med en avslappnande och annorlunda wermländsk upplevelse. Vår Djungelyoga får dig även i rätt stämning inför jubileumshelgen i april. En yogainstruktör från Indien håller i en yoga-session till härliga djungeltoner! Du behöver inga förkunskaper eller vara vältränad, endast bekväma kläder och ett öppet sinne.

Efter yogan bjuder vi på en uppiggande fruktdryck. Evenemanget är helt gratis!

När? Lördagen den 7:e mars, kl. 13-15.

Var? Vallavägen 10, sportlokalen i Irrblosset (studentbostadsområdet i Valla).

Vem? Alla studenter vid Linköpings Universitet, oavsett kön eller härkomst. Du behöver ej heller vara medlem.

Hur? Kom till yogan ombytt i bekväma kläder, det finns inte möjlighet att byta om eller duscha på plats.
För vissa rörelser är det bra med ett mjukt underlag. Vi har ett begränsat antal mattor, så om du själv kan ta med dig ett liggunderlag, en mjuk badrumsmatta el.dyl. (halkfri) så vore det bra. Vi återkommer om detta via epost efter anmälningstidens slut.

Anmälan är stängd, välkommen på nästa evenemang istället! Några foton från yogan finns att beskåda i detta Facebook-album.

Jungle Yoga – information in English

Relax and reload your energy with our Jungle Yoga. A yoga instructor from India will lead a yoga session with jungle tones! No yoga experience is required, only comfortable clothes and an open mind. After the session you will be treated with a fruit drink. The event is completely free of charge!

When? Saturday, March 7, between 13 and 15.

When? Vallavägen 10, the sport hall at Irrblosset (the student residential area in Valla).

Who? All students at Linköping University. You do not need to be a member.

How? Come to the yoga dressed in comfortable clothes, there are no facilities to change clothes or to take a shower.
For some of the movements you need something soft to sit on. We have a limited amount of mats, so we would ask you to try and bring a non-slippery pad, mat, bathroom rug or similar. We will come back to this in an email after the registration time.

Registration is closed, welcome to the next event! A few photos from the yoga can be found in this Facebook album.

Jungeleum_logo