Jubileumshelgen 17-19 april

(English version below)

JUNGELEUM’s höjdpunkt – Jubileumshelgen 17-19 april

Vad hände under jubileumshelgen? Klicka här för info och fotoalbum!

En tredagarsfest som du sent ska glömma! Under helgen får vi besök av våra vännationer i Norden, f.d. aktiva i nationen, hedersmedlemmar, m.fl. Missa inte chansen att träffa massor av intressanta människor med ett wermländskt hjärta!

”Att vara värmlänning handlar inte om härkomst – det är ett sinnestillstånd”

>>> Praktisk information för anmälda gäster till Jubileumshelgen

Fredag 17 april: Välkomstmiddag

Vi välkomnar gästerna från våra vännationer i Norden med en gemensam middag på Flamman. Alla som vill träffa engagerade i nationerna får vara med, men platserna är begränsade (ca 25 st). Inträde till nattklubben ingår för de som vill stanna kvar efteråt och röja loss på dansgolvet eller i baren. Priset kommer att vara 170 kr, exklusive dryck som inhandlas efter eget tycke och plånbok.
Starttiden för middagen är relativt sen, 19.30, för att ge våra vännationsgäster större chans att komma hit i tid.

Lördag 18 april: Rundtur stad & campus

På dagen har vi rundtur i staden och på campus, i första hand avsett för våra
vännationer och seniorer (f.d. aktiva som återvänder till Linköping). Vi berättar lite om stadens historia och landmärken, samt besöker universitetets campus. Själva rundturen är gratis, men vi äter lunch och fika ihop på egen bekostnad.
Vi räknar med att börja vid 10-tiden och avsluta så att ni är hemma igen senast vid 15-tiden, för ombyte och transport till Jubileumssittningen.

Lördag 18 april: Jubileumssittning

På kvällen är det vår stora finsittning med djungeltema. Här får du uppleva en riktig ”wermlandsfest” med många olika slags gäster! Denna trerätterssittning kostar 300 kr för studenter och 400 kr för övriga gäster, och då ingår ett basutbud av dryck.
Sittningen kommer att vara i en unik lokal i staden som du inte annars får besöka, nämligen ”Druidgården” (karta finns här, och lite foton kan du hitta i detta album på Facebook).
Klädkoden på finsittningen är mörk kostym och antalet platser är ca 70 st. Fördrinken startar 18.00, och en ceremoni med vännationerna äger rum 18.30.
NOTERA: Vi kommer att ha en enklare bar öppen efter sittningen, men ingen dans eller nattklubb. För de som vill gå på t.ex. Flashback på NH så kan man göra det efter sittningens slut (senast kl. 23). Annars har vi fixat gratis inträde på HG för alla gäster efter sittningen!

logotyp_hgLördag

Söndag 19 april: Traditionell ”sillis” (brunch)

Vi avslutar helgen med något traditionellt i nationskretsar, en ”sillis” eller ”sillfrukost”. Detta är en gemensam brunch vid 11-tiden med all slags frukostmat och dryck för hungriga magar och trötta själar. Här blandas tårfyllda avsked med ”sanna” historier från helgens bravader!
Platserna är begränsade, ca 25 st. Kostnaden är 45 kr för studenter och 60 kr för övriga gäster.

Anmälan och betalning

Vi säljer inte biljetter på traditionellt sätt, utan anmälningar görs genom ett separat web-formulär.
Anmälan till alla evenemang ska göras senast under påskhelgen. Efter påskhelgen kan du bara hoppas på ev. reservplatser eller återbud. Betalning måste sedan ske i förväg för att din plats ska reserveras.
>>> Praktisk information för redan anmälda gäster till Jubileumshelgen

Jubilee weekend 17-19 april – short info in English

What happened during the Jubilee weekend? Click here for info and photo album!

During this three day party we will be visited by our Nordic friend nations, former active in the nation, honorary members, etc. Don’t miss the chance to meet lots of interesting people with a ”wermland” heart!

>>> Practical information for registered guests to the Jubilee weekend

Friday April 17: Welcome dinner

We greet the guests from our friend nations with a dinner at Flamman. The number of seats are limited (around 25). The cost will be 170 SEK, drinks not included. Entrance to the nightclub is included. The start time for the dinner is 19.30.

Saturday April 18: Guided tour of city and campus

During the day we organize a guided tour of the city and campus, primarily intended for friend nations and seniors (former active returning to Linköping). The tour is free of charge, but you pay yourself for lunch and fika. The tour starts around 10 and will end before 15.

Saturday April 18: Jubilee Dinner

In the evening it’s time for our stylish dinner with jungle theme. The cost is 300 SEK for students and 400 SEK for other guests, including a basic set of beverages. We will be at a unique place, ”Druidgården” (map can be found here, and some photos can be found in this album on Facebook).
The dress code will be dark suit, and the maximum number of seats is 70. The predrink starts at 18.00, and at 18.30 there will be a ceremony with the friend nations.

Sunday April 19: Traditional ”sillis” (brunch)

We end the weekend with a ”sillis”, a brunch at around 11 a.m. for empty stomachs and tired souls. Tearful goodbyes are mixed with tall stories from the weekend. The number of seats is limited to about 25, and the cost is 45 SEK for students and 60 SEK for other guests.

Registration and payment

We will not sell traditional tickets; instead you register using a separate web form.
The registration for all events will need to be done during the Easter weekend at the latest. After the Easter weekend, you can only hope for possible extra seats or cancellations. Payment will then need to be made in advance to confirm your reservation.
>>> Practical information for already registered guests to the Jubilee weekend