Nolle-P BBQ 17 augusti

(English version below)
bbq

Välkommen till Linköping alla nya studenter!

Snart börjar en ny spännande resa i era liv!

Wermlands Nation erbjuder en chans att träffa andra nya studenter från olika program och självklart även våra snälla och hjälpsamma Wermlandsalumner.
Om ni har några frågor angående studier, studentlivet (framförallt Wermlands nationsliv), tveka inte att fråga!
Det kommer bli kul att hänga med er. :)

Wermlands Nation bistår med grill och kol, men ta med egen mat och dryck!

På grund av årets underbara svenska ”sommar” kan det hända att vi måste byta plats i sista minuten, så kolla in på den här sidan eller på vårt motsvarande Facebook-event för uppdateringar!

När? Måndag 17 augusti, kl. 17-20.

Var? Vallamassivet (pulkabackarna vid Vallaskogen). Karta finns här.

Vem? Alla nya studenter vid Linköpings Universitet, oavsett kön eller härkomst. Du behöver ej heller vara medlem. Även gamla medlemmar är välkomna!

Hur? Ingen anmälan krävs. Ta med något att grilla och dricka, och kanske regnkläder/paraply om det skulle behövas.

Welcome to Linköping dear new students!

Isn’t is exciting to start your new journey so soon!

Wermlands Nation offers you a chance to meet other new students from different programs and of course the very kind and helpful Wermlands alumnies!
If you got any questions regarding studies, student life (especially Wermlands life), bring it up!
We will be happy to hang out with you. :)

Wermlands Nation will offer a grill and fire, but please bring your own food to grill and drink.

Due to the ”changeable” weather reason, we might shift the place in the last minute, så check this page or our corresponding Facebook event for updated information!

See you soon!

When? Monday August 17, between 17 and 20.

Where? ”Vallamassivet” (the steep slopes in Vallaskogen). A map can be found here.

Who? All new students at Linköping University, regardless of origin. Membership is not required.

How? No registration is needed. Bring something to grill and drink, and perhaps a raincoat/umbrella if needed.