Nolle-P Bastu 20 augusti

(English version below)
bastare

Välkommen till Linköping alla nya studenter!

Wermlands Nation erbjuder en chans att uppleva en finsk-inspirerad bastu under Nolle-P. Ni får träffa andra nya studenter från olika program på en avslappnad mixed-bastu.
Om ni har några frågor angående studier eller studentlivet, tveka inte att fråga oss!

Wermlands Nation står för bastun, så ta med handduk och ombyte.
Det är tillåtet att ta med dryck till bastun, dock helst inte glasflaskor.
Särskilda bastusångblad kommer att finnas tillgängliga :-)

När? Torsdag 20 augusti, kl. 18.30 – 20.

Var? Vallavägen 10 (studentbostadsområdet Irrblosset). Karta finns här.

Vem? Alla nya studenter vid Linköpings Universitet, oavsett kön eller härkomst. Du behöver ej heller vara medlem. Även gamla medlemmar är välkomna!

Hur? Ingen anmälan krävs. Ta med handduk, ombyte och något att dricka (om du vill).

Welcome to Linköping dear new students!

Wermlands Nation offers you a chance to experience a Finnish inspired sauna during Nolle-P. You can meet other new students from different programs in a relaxed ”mixed” sauna (i.e men and women share the same sauna).
If you got any questions regarding studies or student life, feel free to ask us!

Wermlands Nation have booked the sauna, so bring a towel and change.
It’s allowed to bring beverages to the sauna, but try to avoid glass bottles.
Special-made sauna song leaflets will be available :-)

When? Thursday August 20, between 18.30 and 20.

Where? Vallavägen 10 (in the student area Irrblosset). A map can be found here.

Who? All new students at Linköping University, regardless of origin. Membership is not required.

How? No registration is needed. Bring a towel, change, and something to drink (if you want).