Välkommen till Wermlands Nation höstterminen 2017!

Nu välkomnar vi alla studenter och alumner till en ny termin med Wermlands Nation!
Du behöver inte ha någon anknytning till Värmland eller Dalsland för att vara med i vår nation. Vi är till för alla studenter, oavsett utbildning eller härkomst!
Vi välkomnar såväl nya studenter som gamla medlemmar och alumner/seniorer i vår gemenskap. På det sättet blandar vi folk med olika bakgrund och i olika åldrar!
Bli medlem här, endast 20 kr för LiU-studenter!

I början av höstterminen hade vi inte några egna aktiviteter, då vi saknade en ordinarie styrelse. Men nu i slutet av terminen har vi en ny styrelse, och därmed kommer vi att anordna egna aktiviteter igen. Kommande aktiviteter publiceras i flödet på startsidan.

Dessutom är vi välkomna på följande aktiviteter med Västgöta Nation:
Spelkvällar på tisdagar, varannan vecka brädspel resp. rollspel
– Torsdagkvällar på Ättestupan, Västgöta Nations lokal i Ryd
Mer info om Västgötas aktiviteter finns här.

  Under vårterminen 2017 anordnade vi ett gäng roliga evenemang, främst Nationskampen tillsammans med Västgöta Nation. Denna femkamp av tävlingar vanns av Wermlands Nation med 3-2, så vi är alltså den ”bästa” nationen :-)
  • Vad brukar vi normalt ha för evenemang i Wermlands Nation? Här finns en sammanställning.
  • Vad har vi gjort de senaste terminerna? Kolla in listan under rubriken EVENEMANG som du hittar i högerkanten (om du har stor skärm) eller längre ner på sidan (om du läser på mobil el.dyl). Klicka på resp. evenemang för mer info.
  • Visste du att betalande medlemmar i nationen har möjlighet att åka på resor till våra vännationer? Mer info finns här.
  • Allmän info om nationen finns på sidan Om oss.

Varför Wermlands Nation? Jo:
Wermlands4rutor3