Välkommen till Wermlands Nation höstterminen 2017!

Nu välkomnar vi alla studenter och alumner till en ny termin med Wermlands Nation!
Du behöver inte ha någon anknytning till Värmland eller Dalsland för att vara med i vår nation. Vi är till för alla studenter, oavsett utbildning eller härkomst!
Vi välkomnar såväl nya studenter som gamla medlemmar och alumner/seniorer i vår gemenskap. På det sättet blandar vi folk med olika bakgrund och i olika åldrar!
Bli medlem här, endast 20 kr för studenter!

  MEN, vi ska med en gång säga som det är: Wermlands Nation arrangerar inte några egna aktiviteter under hösten. Det beror på att vi i våras inte lyckades hitta folk som ville sitta i en styrelse och driva nationen framåt.
Vi kommer istället att hänga med på Västgöta Nations aktiviteter, och på så sätt hoppas vi hitta några studenter som också tycker det vore roligt med en aktiv Wermlands Nation!

I skrivande stund finns det följande aktiviteter med Västgöta Nation inplanerade i början av höstterminen:

  • Grillfesten Öfsadröpet på Campus Valla, lördag 9 september
  • Spelkvällar på tisdagar, varannan vecka brädspel resp. rollspel, med start 5 september
  • Torsdagkvällar på Ättestupan, Västgöta Nations lokal i Ryd, med start 7 september
  • Recentiorsgasque för nya nationsmedlemmar, fredag 6 oktober

Mer info om dessa aktiviteter finns här. De två första veckorna för dig som ny student kommer att domineras av ”Nolle-p” med din sektion, men därefter hoppas vi att du vill upptäcka nationerna!

  Under vårterminen 2017 anordnade vi ett gäng roliga evenemang, främst Nationskampen tillsammans med Västgöta Nation. Denna femkamp av tävlingar vanns av Wermlands Nation med 3-2, så vi är alltså den ”bästa” nationen :-)
Tyvärr räckte inte detta för att få nya engagerade i Wermlands Nation, så nu letar vi med ljus och lykta efter nya krafter som vill sitta i en styrelse och fortsätta arrangera aktiviteter. Läs mer på den här sidan.
  • Vad brukar vi normalt ha för evenemang i Wermlands Nation? Här finns en sammanställning.
  • Vad har vi gjort de senaste terminerna? Kolla in listan under rubriken EVENEMANG som du hittar i högerkanten (om du har stor skärm) eller längre ner på sidan (om du läser på mobil el.dyl). Klicka på resp. evenemang för mer info.
  • Visste du att engagerade i nationen får möjlighet att åka på resor till våra vännationer? Mer info finns här.
  • Allmän info om nationen finns på sidan Om oss.

Varför Wermlands Nation? Jo:
Wermlands4rutor3