Välkommen till Wermlands Nation höstterminen 2018!

Nu välkomnar vi alla studenter och alumner till en ny termin med Wermlands Nation!
Du behöver inte ha någon anknytning till Värmland eller Dalsland för att vara med i vår nation. Vi är till för alla studenter, oavsett utbildning eller härkomst!
Vi välkomnar såväl nya studenter som gamla medlemmar och alumner/seniorer i vår gemenskap. På det sättet blandar vi folk med olika bakgrund och i olika åldrar!
Bli medlem här, helt gratis!

  Rösta i Wermlands-valet, senast 18 september!
Du avgör vad vi ska ha för aktiviteter framöver.

För dig som är ny student vid LiU kommer vi att anordna några aktiviteter i början av terminen, som ett komplement till den ”nollning” du får genom din sektion. Alla kommande aktiviteter kommer att publiceras i flödet på startsidan och på vår Facebook-sida, men följande är på gång:
Nolle-grillning lördag 18 augusti, i samband med många programs upprop. Läs mer om aktiviteten här.
Nolle-grillning söndag 26 augusti, vid tillräckligt intresse (visa intresse i vårt Facebook-event)
KALAS-mottagningen 5 september, där vi visar upp oss med alla andra studentföreningar.
Hemlig Aktivitet 18 september, läs mer om aktiviteten här. OBS: nytt datum!
Kaffetimmen 6 och 16 september, ett nytt koncept för vår planering: som medlem kommer du kunna hänga med oss i ca en timme några gånger i månaden, dricka kaffe och bolla idéer för diverse arrangemang. Läs mer om aktiviteten här.
Studieresor till vännationer, där du som medlem kan följa med till våra vännationer i Norden på lite enklare möten än stora fester och baler, för att uppleva vårt fina kontaktnät.

Dessutom har vi ett samarbete med Västgöta Nation, så att vi även är välkomna på deras aktiviteter.

Alla nya studenter från Värmland/Dalsland får epost från oss efter antagningen. Har du inte sett till det, kolla din spam-korg eller kontakta oss!

Vi upprepar: det är valår i år, och därför kommer du i vårt unika Wermlands-val kunna rösta på vilka evenemang du helst vill se framöver. Eftersom vi är en demokratisk förening kommer vi göra vårt bästa för att respektera val-resultatet – vi anordnar det ni vill!


  • Vad brukar vi normalt ha för evenemang i Wermlands Nation? Här finns en sammanställning.
  • Vad har vi gjort de senaste terminerna? Kolla in listan under rubriken EVENEMANG som du hittar i högerkanten (om du har stor skärm) eller längre ner på sidan (om du läser på mobil el.dyl). Klicka på resp. evenemang för mer info.
  • Visste du att medlemmar i nationen har möjlighet att åka på resor till våra vännationer? Mer info finns här.
  • Allmän info om nationen finns på sidan Om oss.

Varför Wermlands Nation? Jo:
Wermlands4rutor3