Bli medlem i Wermlands!

Att vara medlem i nationen innebär att man får information och inbjudningar, vissa rabatter och andra förmåner, och att man stödjer nationen lite ekonomiskt. Det innebär inget arbete eller åtagande från din sida.

För att bli ny medlem, fyll först i vårt anmälningsformulär. Då får du våra info-utskick via epost. Sedan måste du betala medlemsavgiften för att få tillgång till våra medlemsförmåner.
(Gamla medlemmar som bara vill förnya sitt medlemskap behöver ej fylla i anmälningsformuläret igen.)

Vi har tre medlemstyper:

 • Studentmedlemmar är inskrivna studenter på Linköpings universitet (LiU). Medlemsavgiften är endast 20 kr per år.
 • Seniormedlemmar är f.d. studentmedlemmar som avslutat sina studier vid LiU. Medlemsavgiften är 50 kr per år, eller 1.000 kr för livstids medlemskap.
 • Stödmedlemmar är övriga utan anknytning till LiU som vill stödja Wermlands Nation. Medlemsavgiften är minimum 50 kr per år.

Mer information om medlemsavgiften får du när du anmält dig som medlem. Medlemskapet gäller ett år från och med det datum du betalar avgiften.

Varför bli medlem?

 • Reducerat pris på våra evenemang
 • Enklare aktiviteter är helt gratis för medlemmar
 • Generellt gäller att alla aktiviteter är 20 kr dyrare för icke medlemmar
 • Vissa erbjudanden och inbjudningar gäller endast för medlemmar, t.ex. möjlighet att resa till våra vännationer
 • Chans att engagera sig och på det sättet få förtur till resorna till våra vännationer.
 • Seniormedlemmar kan bjudas in till särskilda träffar/middagar som anordnas i Linköping eller andra städer där seniormedlemmar numera bor.

Självklart har alla student- och seniormedlemmar rösträtt på våra årsmöten (Landskap) och andra möjligheter att vara med och påverka nationen. Detta gäller dock inte stödmedlemmar.
Vi vill poängtera att medlemskap inte innebär något åtagande eller förväntan på aktivitet i nationen. Man kan vara helt passiv medlem och bara se medlemskapet som ett stöd om man så vill.

Hur blir man medlem?

 1. Du börjar med att fylla i vårt anmälningsformulär, så att vi får dina kontaktuppgifter. (Ej nödvändigt för de som bara vill förnya sitt medlemskap.)
 2. Du får en bekräftelse via e-post på din medlemsanmälan, med information om medlemsavgiften.
 3. Betala in medlemsavgiften till vårt Plusgiro 40 76 70–9. Glöm inte ange namn eller e-post-adress på avin eller i meddelanderutan. Du kan också betala avgiften kontant på någon av våra aktiviteter. I nödfall kan vi ta emot avgiften via Swish.
 4. Efter några dagar får du en ny bekräftelse på ditt medlemskap.

Om formuläret inte skulle fungera eller om du inte får någon bekräftelse inom några dagar, skicka e-post till medlemsansvarig.

I avvaktan på att du betalar medlemsavgiften så får du våra info-mail, men du får inte tillgång till förmånerna förrän du betalat.

Välkommen!