Välkommen till Wermlands Nation hösten 2015!

Nu välkomnar vi alla nya studenter till en ny termin med Wermlands Nation!
Här nedan hittar du våra aktiviteter under höstterminen 2015. Du behöver inte vara medlem i nationen, eller ha någon anknytning till Värmland/Dalsland, för att vara med på våra aktiviteter. Vi är till för alla studenter, oavsett utbildning eller härkomst!

Naturligtvis är även våra gamla medlemmar och seniorer/alumner välkomna på aktiviteterna. På det sättet blandar vi folk med olika bakgrund och i olika åldrar, och nya studenter får träffa äldre studenter som bl.a. kan svara på frågor man kan tänkas ha som ny student!

bbq

Nolle-P BBQ måndag 17 augusti

Grillning för alla nya studenter, vid ”Vallamassivet” i kanten av Vallaskogen, bakom universitetet på Campus Valla. Klicka på bilden för mer info, eller besök vårt Facebook-event.

bastu

Nolle-P Bastu torsdag 20 augusti

Bastu för alla nya studenter, på Vallavägen 10 i studentbostadsområdet Irrblosset i Valla, start kl. 18:30. Klicka på bilden för mer info, eller besök vårt Facebook-event.

Kalas15b

KALAS-mottagningen onsdag 2 september

Wermlands Nation visar upp sig på den stora KALAS-mottagningen för alla nya LiU-studenter, tillsammans med alla andra studentföreningar. Klicka på bilden för en rapport från årets KALAS!

vallagame

Valla Game fredag 11 september

Spelkväll för nya studenter och våra medlemmar, med sällskapsspel, dryck och och tilltugg. Du kan se det som ”förfest” till Valla Rave senare på kvällen, om du ska gå på det. Klicka på bilden för mer info, eller besök vårt Facebook-event.

vodkabulle

Traktorsupé lördag 3 oktober

eller Vodkan möter Kanelbullen. Vi firar, en dag i förväg, den internationella vodkadagen och Kanelbullens dag, med en annorlunda middag kallad Traktorsupé! Vodka, varmrätt och kanelbullar dyker upp under kvällen.

GAbakelse

Inspektorsfika fredag 6 november

Vi träffar vår inspektor Staffan Förhammar över en fika med bakelse. Gustav Adolfsdagen är temat som inspektorn kommer att tala om.

spel

Spelkvällar tisdagar i november

Med början tisdag 10 november arrangerar vi spelkvällar med olika teman:

Ingen anmälan krävs. Mer info om plats, tider och teman finns i länkarna ovan.

älghuvud

Älgjakten helgen 27-29 november

Nationens årsfest med aktiviteter under 3 dagar:

  • Fredag 27/11: Nävgrötskväll. Upptäck den spännande värmländska maträtten!
  • Lördag 28/11: Skôj på dagen och Gasque på kvällen (helgens höjdpunkt)
  • Söndag 29/11: Sillis (brunch) för att sammanfatta helgens bravader

Här finns mer info och anmälan till Älgjakten 2015

julgransgren2

Julstämning 17 december

Vi bjuder alla medlemmar på en Jultallrik med dryck och tillbehör. Efter måltiden hålls ett kortare extra Landskap (årsmöte) och kvällen avrundas med bastu för den som vill. Klicka på bilden för mer info.

Håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebook-sida för uppdateringar och nya aktiviteter. På sidan Aktiviteter får du ett smakprov på vad vi pysslar med.

Du kan läsa mer om Wermlands Nation på sidan Om oss, men här är några skäl att hänga med Wermlands:

  • Vi anordnar riktigt bra finsittningar, som t.ex. vår årsfest Älgjakten
  • Vi samlar studenter från alla utbildningar, så här kan du umgås med ingenjörer, kulturvetare, läkare, ekonomer osv.
  • Vi har ett stort utbud med vännationer på andra universitet i Norden, och medlemmar har chansen att åka och besöka dem!

Återigen, välkomna till Wermlands Nation!